Voorgerechten
Japanse salade van ossenhaas of gamba met gewokte groenten
en saus van soja en sesam € 17,50
Carpaccio classico met parmezaan, balsamicostroop en truffeldressing € 14,00
Huisgemaakte steak tartaar van ossenhaas met truffelmayonaise, salsa
van kappertjes, augurk en ui, gepocheerd eitje en toast € 18,50
Sashimi van zalm, tonijn en gamba met wakamé, wasabi en gember € 19,00
Gebakken gamba’s met huisgemaakte piri piri saus geserveerd met knoflooksaus en grofgesneden brood € 18,50
Duo van paling en zalm zure room en mierikswortel € 19,00
Salade van rode biet met geitenkaas, fruit en honing. € 15,00
Tomatensoep € 8,50
Hoofdgerechten
Visplateau met diverse vis en gamba’s op witte wijn dragonsaus € 29,50
Salade marbella, salade met gamba, gebakken vis en serranoham
met frisse truffeldressing (eventueel met gebakken eendenlever + € 6,75) € 25,50
Botermalse tournedos 42 dagen gerijpt vlees met champignon- of
rode wijnsaus (eventueel met gebakken eendenlever + € 6,75) € 33,50
Middelgrote zeetong met jus van rivierkreeft € 30,00
Romige risotto met paddenstoelen, truffel en parmezaan € 23,50
Saté van kippendijen op indische wijze met hete boontjes € 22,50
Gegrilde entrecôte met dragonboter € 28,50
Los bij te bestellen:
frites € 4,50
Graag serveren wij u diverse koffies en/of overheerlijke desertwijnen
Nagerechten
Strawberry cheese cake taart met cheesecake ijs € 10,50
Karamel vanille-ijs met slagroom en nootjes € 9,75
Verrassing van de chef € 11,50
Kaasplateau, 4 heerlijke kaasjes en toebehoren € 15,75
Koffie met friandises 4 pp € 8,50
Kinderijsje € 7,75