3-gangen vleesmenu
Carpaccio classico met Parmezaan, balsamicostroop en truffeldressing Gegrilde entrecôte met dragonboer Verrassing van de chef € 45,50
3-gangen verrassingsmenu
Voor-, hoofd- en nagerecht € 49,50
4-gangen verrassingsmenu
Voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht € 57,50
Voorgerechten
Japanse salade met ossenhaas of gamba’s met gewokte groenten en saus van soja en sesam € 17,75
Huisgemaakte steak tartaar van ossenhaas met truffel-mayonaise, salsa van kappertjes, augurk en ui, gepocheerd eitje en toast € 18,75
Sashimi van zalm, tonijn en gamba’s met wakamé, wasabi en gember € 19,75
Gebakken gamba’s met huisgemaakte piri-piri saus geserveerd met knoflooksaus en grofgesneden brood € 18,75
Crêpe zalm, gerookte zalm met krokante aardappel, kwartelei en haringkuit € 17,75
Salade van rode biet met geitenkaas, fruit en honing. € 15,50
Hoofdgerechten
Salade Marbella, salade met gamba’s, gebakken vis en serranoham met frisse truffeldressing (met gebakken eendenlever + 7,00) € 27,00
Botermalse tournedos 42 dagen gerijpt vlees met champignon- of
rode wijnsaus (eventueel met gebakken eendenlever + € 7,00) € 35,00
Middelgrote zeetong met jus van rivierkreeft € Dagprijs
Romige risotto met paddenstoelen, truffel en parmezaan € 24,00
Saté van kippendijen op Indische wijze met hete boontjes € 23,75
Kabeljauwrugfilet met een schuim van kreeft € 24,50
Los bij te bestellen:
Frites met mayonaise € 4,50
Frites met truffelmayonaise en Parmezaan € 5,50
Gemengde salade € 4,95
Graag serveren wij u diverse koffies en/of overheerlijke desertwijnen
Nagerechten
Strawberry cheesecake met aardbeien ijs € 10,75
Karamel vanille-ijs met slagroom en nootjes € 9,95
Verrassing van de chef € 12,75
Koffie of thee met friandises 4 pp € 8,75
Crème brûlée € 9,75
Oude brokkelkaas met kletzenbrood, chutney en een glaasje port of PX € 15,75