Op de oude locatie in Restaurant Settlers!

KARSEBOOM REÜNIE 2019

Reunie v.a. 22.00 uur - Diner v.a. 18.00 uur

Zaterdag 21 September komt de Karseboom Bilthoven weer eventjes tot leven!

Die oude vertrouwde kroeg in het centrum van Bilthoven, wie is er niet groot mee geworden? Op vrijdagmiddag na school (of tijdens school 😉 ) snel naar “de Kars”. In het halletje je schooltas neerkwakken en snel naar binnen om op de harde muziek aan het bier te gaan….of flügel, of wijn of een of ander vaag shotje waar je de naam vast niet meer van weet.

Nog één keer is er de mogelijkheid om met z’n allen als vanouds weer te feesten net als toen! Lekker bijkletsen over wat je allemaal hebt gedaan na je schooltijd, wat je hebt bereikt of misschien heb je inmiddels wel kinderen en kan je niet wachten om de foto’s van je kleine kroost te laten zien aan je vrienden van toen! 

Zet de datum vast in je agenda!

Block de datum in je agenda! Kom je van ver? Slaap nog 1 keer bij je ouders in Bilthoven of bij je vrienden van toen! Je kan natuurlijk ook een kamer boeken bij Hotel Van Der Valk. Heb je al Kinderen? Regel dan alvast oppas! Want dit wordt een avond om nooit meer te vergeten!

Inschrijven

Het is moeilijk vooraf in te schatten hoe druk het gaat worden, alhoewel we op een grote opkomst rekenen natuurlijk!. Daarom vragen wij je hieronder in te schrijven voor deze unieke reünie. Wellicht wordt het zo’n succes dat we dit evenement gewoon 1 maal per jaar moeten laten terugkomen. Dit zal mede afhankelijk zijn van deze allereerste reünie natuurlijk. Dus schrijf je in en laat weten of je komt. De link van deze pagina hebben we gemakkelijk deelbaar gemaakt voor jou, zodat je je vrienden er ook op kunt attenderen. 

Diner

Op deze unieke avond bestaat er de mogelijkheid om vooraf te dineren. Het voormalige Café de Karseboom is destijds Restaurant Settlers geworden met een voortreffelijke kaart. Mocht je het leuk vinden om voordat het feestgedruis binnenloopt met vrienden te dineren om eerst even rustig bij te praten voordat de Karseboommuziek je in de oren zal tetteren, geef dan bij het inschrijven aan dat je van het diner gebruik wilt maken en met hoeveel personen. Wij zullen dan contact met je opnemen om de reservering te bevestigen.

Speciaal Karseboom 3 gangen Diner: vlees of vis - € 32,50 p.p

Inschrijfformulier Karseboom Reunie
* Verplicht

Inschrijfformulier Karseboom Reunie
* Verplicht

Karseboom Reunie 2019

Julianalaan 23
3722 GD Bilthoven
T. +31(0)30 228 77 50
karseboom-reunie@settlersrestaurantenlounge.nl